De mousse bh met ronde vorm heeft een diepe decolletébelijning die loopt van laag in het stukje tussen de borsten in een bijna rechte lijn naar hoger opzij aan de cups. Schouderbandjes die je recht en om de hals kan dragen. Aubergine, een dieppaarse tint, is een van dé trendkleuren dit seizoen.

Deze short in vederlicht materiaal voelt als een tweede huid op je bips. De afwerking aan de billen is heel fijn met een zacht stiksel. Aubergine, een dieppaarse tint, is een van dé trendkleuren dit seizoen.

Marie Jo Elis

€ 91,90

Marie Jo Elis

€ 91,90

Do you dream of having irresistible cleavage? Then this maxi push-up bra is for you! This push-up bra with smooth cups has a stylish long line cut. The elegant lace on the back and the long line style make this bra both feminine and sophisticated. Spring Blossom is a fresh pastel green, perfect for summer!

Een verleidelijk decolleté? Check! Een verfijnd design? Check! Discreet onder je kleding? Dubbelcheck! Deze bh met gladde mousse cups verleidt door z'n originele details: het lijnenspel aan de schouderbandjes, de studs, … Donkerblauw is een mooi alternatief voor zwart: het oogt minder hard op de huid.

Luchtig, speels, transparant… kortom: de ideale hotpants! Donkerblauw is een mooi alternatief voor zwart: het oogt minder hard op de huid.

Marie Jo Avero. Voorgevormde mousse bh in hartvorm. De schouderbandjes kan je recht of om de hals dragen. Rechte rug met siliconenband. 30°C Fijne was, niet strijken, niet in de droogkast, geen bleekmiddel gebruiken.

Speelse short met verfijnde bloemenbroderie. Gold is een feestelijke, glanzende gouden tint.

 

  • Veilige Betaling

  • PRODUCTBESCHRIJVING
  • INSTRUCTIES VOOR HET ONDERHOUD
Sexy string met op de rug een speels bloemetje boven de bips… Verleiding pur sang! Gold is een feestelijke, glanzende gouden tint.

 

 

Marie JoAnna

€ 86,90

Marie JoAnna

€ 86,90

Marie jo Gala

€ 102,00

Marie jo Gala

€ 102,00

Marie Jo Gala

€ 57,90

Marie Jo Gala

€ 57,90

Balconnet bh 

Mariejo Pearl