Prev Next

PrimaDonna Full cup beugel BH Madison

Snel overzicht

PrimaDonna Full cup beugel BH Madison

Driedelige beugelbh met een unieke pasvorm en extra diepe cups. Bovenaan is hij afgewerkt met elastische kant die zich perfect naar je lichaam zet, het ruitjesmotief op de ondercups geeft je een frisse, jonge look. De stevige cups liften je borsten en dankzij het zijstukje worden ze mooi gecentreerd. Het verhoogde zijstukje omvat een groter stuk van je borst en geeft nog meer steun.

Kleur: Sunny Cloud
Maat: B-E
€ 81,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

PrimaDonna Full cup beugel BH Madison

Driedelige beugelbh met een unieke pasvorm en extra diepe cups. Bovenaan is hij afgewerkt met elastische kant die zich perfect naar je lichaam zet, het ruitjesmotief op de ondercups geeft je een frisse, jonge look. De stevige cups liften je borsten en dankzij het zijstukje worden ze mooi gecentreerd. Het verhoogde zijstukje omvat een groter stuk van je borst en geeft nog meer steun. Bovendien zijn de cups extra diep, zodat ze je vollere boezem nog beter liften. Zo modelleren ze je borsten en creëren ze een egaal en rond silhouet.

Kleur: Sunny Cloud
Maat: B-E

Staat uw maat er niet meer tussen op onze webshop? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefoon. We helpen u graag verder.