Annelies Mode 1999-2020
Over onze webshop en onze fysieke winkel.
Annelies Mode is een bedrijf dat sinds 1 juni 1999 in de kledingbranche actief is. Eerst werd de verkoop van de kleding voornamelijk via kledingparty’s gedaan en een klein gedeelte vanuit een winkel.
De kleding die ik verkoop is met zorg uitgezocht. De prijs- en kwaliteitsverhouding staat samen met service op de eerste plaats.
Vanaf april 1999 verkoop kleding. Eerst ambulant bij de mensen thuis, in dorpshuizen en op markten.
In 2007 heb ik een winkel geopend aan de Veerweg, omdat de winkel veel te klein werd en er een mooi nieuw winkelcentrum werd gerealiseerd in Kamperland. Op 28 februari 2015 ben ik de winkel gaan vestigen in een groter pand in het nieuwe winkelcentrum te Kamperland. Hier heb ik een ruimer aanbod van kleding. Mijn merken zijn uitgebreid daarnaast verkoop ook schoeisel (ook werkschoenen), sokken, kousen & panty’s en ruimer aanbod van mode-accessoires.
Vanaf 17 februari 2016 is de winkelruimte verdubbeld en verkoop ik een mooie collectie badmode, lingerie, onder- en nachtmode voor dames & heren en tieners. Ik verkoop de merken Prima Donna, Prima Donna Twist, Ten Cate, Sloggi, Triumph, Sapph, After Eden en Boobs & Bloomers.
Naast mijn winkel heb ik met succes de opleiding kleurconsulent en stijlconsulent afgerond. Dit geeft voor mijn klanten een toevoegde waarde in het advies wat ik ze geef wanneer zij bij mij komen winkelen.
Rest mij u veel plezier met uw aankoop toe te wensen!